2. Madde de yer alan soruşturma vs kavramları okuduğum kadarı ile anlamadığınız ve hatta çok uzak olduğunuz konular, Devletin Asli birimleri alım-satım vs işlemlerini yasal olarak medya ya duyururlar, örnek ssm ( savunma sanayi ) de bugün bile projenin detayı yer alırken, tai ve tei de ihaleler açıkken emniyet müdürlüğü ibaresi mi sizi rahatsız etti. Ayrıca sanal ortamlarda uygun değildir ibaresini hangi Emniyet kanunun hangi fıkrasına bağladın ? Bırak Emniyeti, Milli İstihbarat bile faaliyet raporunu harcama giderini mal müdürlüğünden aldığı parayı personel sayısını yazarken ve bunu kendi sitesinde her yıl yayınlıyor bu suç olmuyor da Türkiye bir ilin X emniyet müdürlüğü araştırma yapıyor suç mu?
Bilip bilmeden yazı yazmak için bir şey atmışsın ortaya ve benim kimliğimi kim olduğumu dahi bilmeden ve beni soruşturmak sana düşmez ha illa suç olduğunu düşünüyorsan al ekran görüntüsünü bulunduğun ilin savcılığına şikayet et, gereksiz yazılarla da konunun asıl amacını değiştirme
Sent from my iPhone using Tapatalk
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:13:38 -->-> Daha önceki mesaj 08:08:01 --
emniyet müdürlüğü tepesine r10 dan drone aramak kadar komik bir olay daha olamaz heralde
1- teröristsiniz
2- personelsiniz
2. secenek ise bu tip işlemlerin sanal ortamlardan yapılamayacağını yapılmaması gerektiğini öğrenin. koskoca emniyetin bünyesinde bu işlerden anlayan onlarca personeller varken konu açmak anlamsız. böyle bir personel yoksa ve sadece yardımcı olmak için araştırıyorsanız bunun emniyete konulacagını belirtmeyin devletin güvenlik birimlerinin bu tip alımlarının sanal ortamlarda paylaşılması uygun değildir. şu an keyfe keder birisi şikayet etse soruşturmanız rahatlıkla açılır.
Bunun güvenlin zafiyeti olup olmayacağını da soruşturmak senin görevin değil, vatandaşlık görevimi yapmayı seviyorum hatta uğraşmak istiyorum diyorsan cevap yetiştirmek yerine savcılığa git, konuyu asıl amacından da saptırma
Sent from my iPhone using Tapatalk