antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@amelebirligi ; Süleyman hocam çok yoğunsun galiba, halen liste bekliyorum
Gecikme için özür dilerim.

Özel sebeplerden dolayı bir kaç gün ilgilenedim.
Listeyi düzenlemeye başladım. Listeye bakıldığında görselliğin de kolay olmasına çalışıyorum. Ayrıca listeyi webe de bırakıyor olacağım.

Bir gün daha sabrınızı rica ediyim. Kolay değil, 600 isim cidden vakit alıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:18:38 -->-> Daha önceki mesaj 01:10:48 --

kontrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Sizleri R10'da görmek güzel...
Yıllar önce .org uzantılı bir domain için size fiyat sormuştum.
Bugün için bile benim bütçemin çok üzerinde bir rakamla karşılaşmıştım.

600 domain!
Böyle geniş ve kaliteli bir pörföy için büyük sermayeli bir domainer yada
Aslanoba benzeri bir yatırımcı talip olabilir.

Forumdan yaptığınız bu satış bildirimi, eminim alıcı olabilecek alıcısına ulaşacaktır.

Hayırlı satışlar.
Takdir edersiniz ki domainler, internet üzerinde temel konulardan biri. Sonuçta doğru adres projelerimizde hayatımızı kolaylaştırabiliyor.

Bu şekilde aldığım ancak henüz kullanmak imkanına sahip olmadığım isimler var ki artık vakti geldiği için kullanmaya başlayacağım. Yıllar önce bazı arkadaşlarımla proje için konuştuğumda "amaan domaininin ne önemi var a olmaz b olur" demişler ve bu sebeple bazı projeleri iptal etmiştim. Ancak aradan geçen onca seneye rağmen eldeki bazı isimlerden dolayı "o proje ne oldu, şu isimle yapabiliriz dimi?" diye dönenler oluyor.

Bu sebeple doğru isim, doğru proje ile yan yana gelince herkesin işini kolaylaştırıyor.

Projesinde ciddi olan arkadaşlar elbette doğru isimlere maliyet ödemekten kaçınmıyorlardır.

Daha önce sorduğunuz domaini özelden yazabilir misiniz?

İyi çalışmalar