insan köşeye sıkışınca karşısındakini inciltmek için çabalar. Galatasaraylı olduğumu nerden çıkardınız çok merak ediyorum

Yani fişinizi çektiler falan diye beni hitap etmeniz komik. Hani ben sizi rencide etmek istesem tek cümleyle yapabilirim. Babayı alırsınız o kupayı demem yeterli olur ama birşeyleri açıklamak daha faydalı.
Hedef koymak ile gerçekleri görmek arasındaki farkı anlamanız gerekiyor. Ben size muhtemel olacakları yazıyorum. Fenerbahçe beşiktaş galatasaray bursaspor vefaspor bayburtspor vs. bu gün herhangi bir türk takımının düşeceği durumu yazıyorum. Yani olay fenerbahçe olduğu için değil.
Geçen yıl aynı şeyleri beşiktaş için söylüyorlardı. Ama olanları gördünüz.
siz sadece fenerbahçeyi izleyerek tuttuğunuz takımın dünyanın en iyisi olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Çok değil 1 ay içinde fark edeceksiniz ne söylemek istediğimi.
Fenerbahçe bragayı eleyebilir ama sonrasını göremez. Turnuvalarda finali şans eseri kazanabilirsiniz ama finale şans eseri gelemezsiniz. Çeyrek finalde bi baba takım gelecek içeride dışarıda 3-4 atıp fişini çekecek fenerbahçenin.
volkan gökhan caner sabri hakan balta veli kavlak vs. böyle 3.sınıf topcuların oynadığı takımlar finale falan gelemez. Yahu avrupa maçlarını izleyin adamların formaları vücutlarına yapışıyor nasıl fit olduklarını görüyoruz. Bide bizim ligde oynayan topcularla kıyaslamanız yeterli.
Neyse çok fazla yazmama gerek yok. Sizin gibi pembe dünyalarda yaşayan futbol izleyicileri sayesinden 100 yıllık ülke tarihinde sadece 1 tane başarı var onunda devamı gelemedi. Bu kafayla gidilirse önümüzdeki 100 yılda da sadece 1-2 tane görürüz heralde.