Somut olarak ifade edebilir misiniz?
* bir değişikliği wordpresste yapmak birkaç saniye. ben kendim bile gerektiğinde müdahale edebiliyorum. ama joomlada her değişiklik sıkıntılı.
* wordpresste eklenti bolluğu var. her işin için kur eklentiyi hallet. joomla o yönden gelişmemiş.
* siteye birkaç defa virüs girdi ama wordpress sitelerime virüs girmedi.
* joomla bilen sayısı az, wordpress bilmeyen yok.
ve daha birçok sebepten dolayı joomla kullanmak istemiyorum. her şeyi sıkıntılı. eklentileri başa bela, yok güncelleme yapacaklarmı yapmayacaklarmı, yok şuna destekleri yokmuş falan. onlarla uğraşmak istemiyorum artık.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:12:06 -->-> Daha önceki mesaj 23:09:21 --
Joomla to wp adında bir eklenti olmalı, fotoğraflara kadar taşıyordu. Bunun yanında da wordpress de yine joomla sitenizden direkt wp ye çeken bir eklenti vardı. 4 sene kadar önce taşımıştık sitemizi. Ücretsiz çözümleri Google da aratıp uygulayabilirsiniz
Hızlı bir arama ile :
https://tr.wordpress.org/plugins/fg-...-to-wordpress/ böyle birşey buldum. İnceleyebilirsiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
hocam ücretli ücretsiz geçiş önemli değil. geçiş yapıldıktan sonra sıkıntı olmaması önemli. url'ler aynı kalacakmı, ziyaretçi sayısı sabit kalacakmı bunlar önemli. yoksa uğraşır ellede girerim bütün içerikleri ama kullanıcılar var, yorumlar var bunları uzman birinin ayarlaması gerekiyor.