Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapıcı olmakla gerçekleri söylemek arasında fark var. Şuan Türkiyeden herhangi bir takımın uefa veya şampıyonlar ligini alabilmesi pek mümkün değil. Türkiyede oynan futbol ile avrupada oynan futbol arasında uçurum var.
Fenerbahçe henüz son 32 turunu geçti ve son 16 turunda oynayacak. Henüz çeyrek finale kalabilmiş değil yani.

Özetle fanatizm yapmanın anlamı yok. Ne oluyorsa bu fanatizmden oluyor zaten. Fanatizm öyle birşey ki insana olmayan şeyi olmuş gibi gösterir.

Ben fenerbahçenin mak. 1 tur daha atlayabileceğinin ihtimali olduğunu düşünüyorum. Yani çeyrek finalde baba takımlardan birisi gelir tokatlar gider.
Bence bragayıda geçemez de dediğiniz gibi futbol şansı denen birşey var ve eğer futbol şansı yanında olursa bragayı geçebilmesi mümkün.Veya tüm takımın gününde olması.

Yav ayrıca orada şaktar var manu var dortmund var sevilla var. Herbiri tüm türkiyeyi 3-4 katlar tarih olarak, performans olarak. Hala çıkıpta fener bu kupayı alır demek gerçekten komik. En basitinden şaktar sene başı 3 attı yav. Hani ortada somut bir sonuçta var. Okadar savaşın arasında adamlar geldi sağlı sollu tokatladı gitti. Feneri toz şeker gibi dağıttılar. Yine dağıtırlar.
Futbol istatistikle kazanılmaz, yürekle kazanılır. Avrupa'da ki maçlar da her zaman farklı atmosfer olmuştur. Lig de oynadığın takımla Avrupa da oynayacağın müsabakayı bir tutamazsın. Kaldı ki Fenerbahçe Sevilla'yı Şampiyonlar Liginde elemiştir. ''Şaktar'' la yaptığı müsabaka da takımın hali ortadaydı. Sırf rakipleri saydığın için söylüyorum. Kağıt üstünde bir iki tık önde gözükebilir diğer takımlar. Ancak sonuç sahada belli olur. Tarihte bunların birçok örneği vardır. Bize takımımıza inanmak ve destek olmak düşer. Bugün BVB de çıksa aynı zihniyeti düşünecektim. Hedefi büyük olanlar, yolundaki engelleri aşmayı bilmeli. Kupa gibi bir hedefin varsa zaten o takımla karşılaşacaksın ha şimdi ha sonra farketmez.

Sizin gibi dün iki dakika da fişimiz çekilmedi. Size, Avrupa da ki Türkiye'nin tek temsilcisi olan Fenerbahçe'ye saygı duymak düşer. Ama zamanında Lazio atkıları açan taraftarlardan bu beklenmez, ihtiyacımız da yok.

Siz bu gibi işlerle kafanızı yormayın, çünkü milleti birbirine düşürmekten başka amacınız yok. Onun için bileklik almaya devam.