hocam iyi güzelde ben anlatamıyorum galiba

ben wp-login.php sayfasının ismini değişmek istemiyorum. ben
wp-login.php yerine siteadi.com
/giris-yap/ adresine yönlendirmek istiyorum. altı çizili olan yere dikkat. normak hakkında sayfası gibi oluşturulmuş sayfada giriş yapma formu koydum, işte o sayfaya yönlendirme yapmak istiyorum.
O zaman affınıza sığınarak rumuzunuzda yazan coder kelimesinin hakkını vermenizi rica edeceğim.
Ben size olayın mantığını verdim, coder olmak bu mantıkla sorunu çözmek deemektir. Verdiğim linkte giriş yapması için yönlendiren linklerin değiştirilmesi anlatılmış. Siz wp-login.php yerine o hazırladığınız sayfanın linkini vereceksiniz,kullanıcı da giriş yapmadı veya giriş yapmak istediği zaman bu sayfaya gidecek, hadi onuda yapamadınız madem bir giriş sayfası hazırladınız iki üstte arkadaş meta-tag ile yönlendirme anlatmış, wp-login.php yi açar en üst satıra 0 saniye ayarlı olarak yine sizin hazırladığınız sayfa linkini verirsiniz wp-login.php'ye erişen herkes sizin hazırladığınız sayfaya erişir. Ama ilk yöntem daha sağlıklı bir yöntemdir, tek kötü yanı güncelleme sonrası aynı işlemleri yeniden yapmanız gerekir.