sefasefa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NS ayarı aslında var. 2 sene önce bir Alman müşterimin domaini buradaydı, aynı firmadan host alındığı için o zaman da yapamamış transfer etmiştim. . autorize kodu panelde yok telefon ile talep ediliyor mail ile gonderdiler. NS için ise burda bir tarif var ancak bu sefer de yapamadım. 1 domainden fazla almayınız. diğerlerine el koyma olayı olacağını almanyadan başkasından öğrendim. ben almadım.
https://www.strato.com/faq/tr_tr/art...pabilirim.html
Acaba hangi telefonla iletişim kurabiliriz?

CoSGuN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 1 adet domain taşıdım ama şuan oldukça pişmanım. İp adresine yönlendirerek şuan site açık ama ne zaman ne olacağı belli değil çok saçma. Dns değişikliği yapmaları için mail gönderdim bakalım ne cevap gelecek. 60 gün dolduktan sonra domaini farklı bir yazmana taşıyacağım.

Benim fikrim firmadan uzak durmak.
AuthCode isteme yerini bulabildiniz mi ?

Harranli_Emine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
az önce mesaj attım bu mesajı göndermişler

Sayın Bay

Durumu açıklığa kavuşturmak için harcadığınız zamandan ötürü teşekkür ederiz.
ödeme yaparken eklediğim kartımı iptal etmek istiyorum
Mesajı nereye gönderdiniz?

madredeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ns ayarlarında yazışmalarda son durum ve sonuç: (transfer ve domain kilidi için de aynı şey geçerli) bu konuda yapılabilecekleri bilen paylaşırsa çok seviniriz)

Sayın xxx xxx,

bu durumdan dolayı öncelikle özür dileriz.

Ne yazık ki NS kaydı STRATO`da henüz sunulmamaktadır.
Bu sebepten bu isteğinizi yetkili kişilere bildirip bu ayarın müşterilerimize sunulmasını bende arzuluyorum.
Ancak o yetkili kişi, daha doğrusu bunu kararını veren kişi ben değilim. Böyle durumlarda benim yapabileceğim bir an öncel bu fonksiyonun sizlere sunulması için çabalamak.

Ayrıca böyle işlemleri bizim müşterilerimiz için yapamıyoruz. Bunun sebebi tamamiyle veri güvenliği ile alakalıdır.

Anack bütün işlemleri müşteri hizmetler panelinde müşterilerimiz sunmuş bulunuyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Nereden iletişim kurdunuz?

madredeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana da yanıt gelmemişti ben de direk strato ingiltereye yazdım ondan sonra yanıtlar gelmeye başladı.
İletişim bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.

Bu ne firmaymış böyle ...