GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamda sizde izin verilmiyor x kişinin para vermesine mesela bizde x bir yönetici bu oyuncuyu ben almak istiyorum diyerek şak diye 10m verip oyuncu alıyor ama bu sizde olmuyor divan kurulundan geçmiyor bu da aslında lise değil üniversitelilerin yaptığı hata. Liseliler tam tersi parası olan kulübe para versin borçları kapatsın derdinde. Bileklik olayıda bence çok mantıklı bir olay x kişiden para alamıyorsan bu şekilde para alabilirsin ama burda da ortaya çıkan paralı yöneticiler veya taraftarlar paralarına kıyamıyor. Çok sevilen Ünal Aysal neden çıkıp 1 tır bileklik alıp batırdığı kulübe yardımcı olmuyor ? Çünkü başkanlık koltuğunda değil, gündemi değiştiremeyeceğini biliyor.

Hepsini geçtim hani abdurrahim albayrak nerede ? Yöneticiyken çıkıp taraftara otobüs kaldıran adam yönetime giremedi diye tuttuğu takıma mı küstü ?

Yanlış anlama ama sizdeki zenginler, yöneticiler menfaatçi amaç Galatasaray değil amaç Gazetede spor kanallarında isimlerinin geçmesi.

Son olarak ben ezeli rakibim olarak Galatasaray'ı gördüğüm için şampiyonluk yolunda yine Gs ile çekişmek istiyorum Beşiktaşlılar gerçekten çekilmiyor

Katılıyorum sözlerine. Son olarak Beşiktaş bu sene,eğer kafasını kullanırsa Şenol Hoca özlediği şampiyonluğa kavuşabilir.Bizim sonumuz şimdilik karanlık,daha 1-2 yıl daha bu borçların altından kalkamayız,seneye de gene Beşiktaş ile çekişirsiniz. Bu arada hakkaten çok iyi bir kura çektiniz.Küçümsemezseniz eğer çok rahat geçersiniz.