Super Tag Desktop Nedir?
Super Tag Desktop kullanmış olduğunuz anahtar kelime veya kelime grubu ile ilgili
daha önce Google üzerinde yapılmış olan sorgulardan meydana gelen anahtar kelime gruplarını kullanarak size ilişkili sonuçlar sunar. Yani meydana gelen etiketler belirli bir algoritmayla türetilmiş standart şablonlar değil insanların Google üzerinde bu kelime veya kelime grubu ile ilgili Google'da en çok yapmış olduğu aramalardır.
Super Tag 3 yıldır Wordpress eklentisi olarak yüzlerce kişi tarafından kullanılmış olup gelen talepler neticesinde Wordpress, DLE, forum scriptleri ve etiket sistemine sahip diğer tüm scriptler için de kullanılabilmesi amacıyla masaüstü programı haline getirilmiştir.
Tüm arama fonksiyonları için 10 farklı dil seçeneği kullanılabildiği gibi, trend arama fonksiyonu için "trend türü" ve "trend tarih aralığı" seçenekleri kullanılarak arama sonuçları daha ayrıntılı olarak incelenebilmektedir.
Özellikleri Nelerdir?
Super Tag Desktop 4 farklı sorgu fonksiyonu barındırır.
- Kelime ile Etiketleme: Kullanmış olduğunuz kelime veya kelime grubu ile ilgili maksimum 10 sonuç döndürür.
- Kapsamlı Etiketleme: Kullanmış olduğunuz kelime veya kelime grubu ile ilgili arama kombinasyonları hesaplanarak maksimum 600 sonuç döndürür.
- İlgili Aramalar: Kullanmış olduğunuz kelime veya kelime grubu ile ilgili standart Google sorgusu neticesinde listelenen "ilgili aramalar" alanındaki veriler kullanılır. Maksimum 8 sonuç döndürür.
- Trend Aramalar: Kullanmış olduğunuz kelime veya kelime grubu Google Trends sistemi üzerinden sorgulanır. Maksimum 10 sonuç döndürür.
Trend Aramalar
Dil Seçenekleri
Eklentiyi Kullanıp Hit Artışı Sağlayan Siteler
Super Tag ilk olarak 3 yıl önce Wordpress eklentisi olarak yayınlanmış olup bizzat tarafımdan yaklaşık 20 sitede test edilmiş, hiçbirinde filtre gibi bir sorunla karşılaşılmamıştır. Wordpress eklentisi olan sürümü tam
473 sitede kullanılmaktadır.
Deneme yaptığım bu sitelerin hiçbirine
link, reklam, tanıtım yazısı gibi hiçbir takviye yapılmamış olup
tek masrafı hosting ve domainden ibarettir. Super Tag ile yaptığım denemelerde hiçbir masraf yapmadan
5.000 tekil ziyarete ulaşan, günlük 15-20 TL civarı kazandıran siteler elde ettim.
Konunun tarafınızdan daha net anlaşılabilmesi açısından daha objektif olarak bu hit artışının sebebini açıklamak gerektiği kanısındayım. Bu sadece satış konusu üzerinden anlatılacak kadar kısa bir konu olmadığı için bu konuda yakında bir e-kitap yayınlamayı düşünüyorum. Şimdilik bahsettiğim durumlara kanıt teşkil etmesi açısından tekil hit grafikleri ve hitlerin etiket sayfalarına geldiğine dair ekran görüntülerini yayınlamakla yetineceğim. Bu kanıtların eklentinin faydasını anlatma konusunda kâfi olacağını düşünüyorum.
Lisans Sistemi
Super Tag Desktop sadece aktivasyon işlemini yapacağınız sabit diskte çalışacak şekilde programlanmıştır. Farklı bilgisayarlarınızda kullanmak istiyorsanız fiyat teklifi alabilirsiniz.
Notlar- Program Windows 7 ve üzeri sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.
- Programın çalışması için bilgisayarınızda Net Framework 4.5.2 veya üzeri sürümler kurulu olmalıdır.
- Program ve lisans anahtarınız teslim edildikten sonra hiçbir şekilde ücret iadesi yapılmamaktadır.
Lisans Fiyatları- 1 Aylık - 10 TL
- 3 Aylık - 30 TL
- 6 Aylık - 50 TL
- 1 Yıllık - 100 TL
Değerli Kullanıcılarımızın Görüşleri
1 yıllık indirimden yararlanıp aldım.Arkadaşın supertag wordpress eklentisini kullanıyordum.Çok da memnunum.Bu programda o kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum.
kendilerinden wpsuperis ve wpsupertag eklentilerini aldım eklentiler gerçekten güzel işinizi görüyor ayrıca çokta başarılı bulduğumu söylemem gerekiyor.
ama benim burada belirtmek istediğim cbsoftun kurumsallığı her türlü sorununuzda anında müdahale ediyorlar ve sizi madur bırakmıyorlar bu konuda diğer arkadaşlara referans olabilirim saygılarımla
1 Aylık lisans alındı hızlı ve sorunsuz alışverişti teşekkür ederim
2 Adet lisans satın alındı, çok ilgili ve dürüst bir arkadaş. Program da oldukça güzel çalışıyor çok teşekkürler
Bir tane aldım baktım müthiş bir kolaylık bir tane daha sipariş veriyorum
tavsiye ederim harika program hızlı iletişim ve kaliteli alışveriş. teşekkürler
gerçekten harika bir sistem. Yazılarım için arkadaş gönderdi aklıma gelmeyen bir sürü etiket seçeneği sundu. muhteşem bir sistem teşekkürler.
Her zaman ki gibi etkili ve mükemmel bir alt yapı ellerine sağlık.