Dün yazacaktım da vazgeçtim ama yinede yazayım.
Şu an için etrafımda hiç arkadaşım yok. Hiç kimseyle görüşmüyorum, konuşmuyorum, herhangi bir etkinliğe katılmıyorum. Neden mi?
Bundan 1 sene öncesinde yediğim, içtiğim, gezdiğim bebelik arkadaşımın bacısının düğününe katılmadım. Kendileri bizim her şeyimize sülalece gelirken bize gönderdikleri kartta düğün yemeğine 2 kişi davetlidir yazıp, hususi olarak davetiyeyi verirken de belirtmeleri oldu. Forum da konusunu açmıştım da bazıları yaptığımı çocuksu bulmuştu. Fakat sadece bu olay için değil nişanlarında, perşembelerinde vs günlerde de hep 2 kişi diye davet ettiler. Hal böyle olunca bende bozuldum ve gitmedim. Tabii araya giren soğukluktan sonra da saçma bahaneler ile kavga etti ve küstü.
Bir kaç hafta öncede umreye gidecekti ablasıyla. Bir insan hacca yada umreye giderse mutlaka iyide olsa kötü de olsa helallik ister. Konuşmazsan yine de konuşma ama en azından göstermelik de olsa gel bir helallik iste. Ona bile gelmedi. Gelmeyi bırakın telefon açıp söyleme zahmetine bile girişmedi. Başkalarından öğrendim. Sırf annemin hatrına ayıp olmasın diye beraber kalktık gittik. Artık ne kadar kin besledi ise bir helallik istemeye bile tenezzül etmedi.
Yaklaşık 1 senedir dediğim gibi dış dünya ile iletişimi kestim. Kimseyle muhatap olmuyorum. Emin olun tek başıma daha huzurluyum. Kimsenin gereksiz kaprislerine, alaycı sözlerine yada beni kullanmasına tahammül etmek zorunda kalmıyorum. Kaldı ki ben hiç bir zaman böylesine hareketlere girişmedim.
Sadece paranız yada bir takım vasıflarınız yüzünden yanınızda olan birileri yerine hiç kimsenin olmamasını tercih ederim. En azından kimseye güvenmemiş ve yarı yolda kalmamış olursunuz.