Onlara zaten diyecek hiçbirşeyim yok,kendi ağzınızla söylüyorsunuz,sabri bu takımın en iyisi ise vay ki ne vay.Bu adama taktınız diyorsunuz ama deli dana gibi koşmakla bitmiyor iş,emin olun sabri ilk çıktığı dönemlerde bu adam zidan gibi olur diyordum,acayip yetenekli geliyordu

Ama kafasını kullanmıyor,teknik,taktik sıfır.Dün ceza alanı için yasin çevirdi,orda kafasını kullanmasını bilen bir adam olsa direkt şut atardı kaleye ama hala 2 mlik yerde topu kontrol edip gitme peşinde.Neyse konum aslında sabri değil,evet sabri dediğiniz gibi son zamanlarda iyi ama neye göre iyi.Galatasaray top falan oynamıyor,lazionun oynadığı topu görünce kendimize daha çok acıdım,eskiden rakibini titreten aslan nerde şimdi 6 stoperle acaba kontra atakla bir gol atarsak yırtar mıyız diyen aslan nerde? Benim kızgınlığım sabriye,aliye veliye değil,benim kızgınlığım başından itibaren o adamlara şans verenlerde.Yazık olur bu markaya hemde çok yazık.Hatta şu bileklik kampanyasına da sinir oldum,hala milleti soyma derdinde şu liseliler.Yüzlerce kongre üyesi var,her biri 1 milyon tl verse takıma inanın şu anda istediğimiz futbolcuyu alıyor olurduk ama liselilerin amacı belli,bedava ye,iç,sömür.Hala vicdan yapıp evine ekmek götürmek yerine bileklik alan vatandaşın parasında gözleri.Neyse fener konusunda gs yi tartışıyoruz o da ayrı bir konu

hadi kalın sağlıcakla
Tamamda sizde izin verilmiyor x kişinin para vermesine mesela bizde x bir yönetici bu oyuncuyu ben almak istiyorum diyerek şak diye 10m verip oyuncu alıyor ama bu sizde olmuyor divan kurulundan geçmiyor bu da aslında lise değil üniversitelilerin yaptığı hata. Liseliler tam tersi parası olan kulübe para versin borçları kapatsın derdinde. Bileklik olayıda bence çok mantıklı bir olay x kişiden para alamıyorsan bu şekilde para alabilirsin ama burda da ortaya çıkan paralı yöneticiler veya taraftarlar paralarına kıyamıyor. Çok sevilen Ünal Aysal neden çıkıp 1 tır bileklik alıp batırdığı kulübe yardımcı olmuyor ? Çünkü başkanlık koltuğunda değil, gündemi değiştiremeyeceğini biliyor.
Hepsini geçtim hani abdurrahim albayrak nerede ? Yöneticiyken çıkıp taraftara otobüs kaldıran adam yönetime giremedi diye tuttuğu takıma mı küstü ?
Yanlış anlama ama sizdeki zenginler, yöneticiler menfaatçi amaç Galatasaray değil amaç Gazetede spor kanallarında isimlerinin geçmesi.
Son olarak ben ezeli rakibim olarak Galatasaray'ı gördüğüm için şampiyonluk yolunda yine Gs ile çekişmek istiyorum Beşiktaşlılar gerçekten çekilmiyor