GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yattık zaten hocam 3 kuponda da gs 0,2 yapmıştım Bana uyup 20 30 bassanız neyse üstteki arkadaş 20 30k diyordu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:04:42 -->-> Daha önceki mesaj 13:50:04 --

Son 3 maçın en iyisi Sabri dostum adama laf atmayı bırakıp 1 yıldır ortada olmayan kaptanınız Selçuk İnan'a laf yapın. Sabrinin suçu ne iyi taktınız adama. Yeni oyuncu aldınız onun yerine ne oldu oynayabiliyor mu oturuyor kulübede.

Onlara zaten diyecek hiçbirşeyim yok,kendi ağzınızla söylüyorsunuz,sabri bu takımın en iyisi ise vay ki ne vay.Bu adama taktınız diyorsunuz ama deli dana gibi koşmakla bitmiyor iş,emin olun sabri ilk çıktığı dönemlerde bu adam zidan gibi olur diyordum,acayip yetenekli geliyordu Ama kafasını kullanmıyor,teknik,taktik sıfır.Dün ceza alanı için yasin çevirdi,orda kafasını kullanmasını bilen bir adam olsa direkt şut atardı kaleye ama hala 2 mlik yerde topu kontrol edip gitme peşinde.Neyse konum aslında sabri değil,evet sabri dediğiniz gibi son zamanlarda iyi ama neye göre iyi.Galatasaray top falan oynamıyor,lazionun oynadığı topu görünce kendimize daha çok acıdım,eskiden rakibini titreten aslan nerde şimdi 6 stoperle acaba kontra atakla bir gol atarsak yırtar mıyız diyen aslan nerde? Benim kızgınlığım sabriye,aliye veliye değil,benim kızgınlığım başından itibaren o adamlara şans verenlerde.Yazık olur bu markaya hemde çok yazık.Hatta şu bileklik kampanyasına da sinir oldum,hala milleti soyma derdinde şu liseliler.Yüzlerce kongre üyesi var,her biri 1 milyon tl verse takıma inanın şu anda istediğimiz futbolcuyu alıyor olurduk ama liselilerin amacı belli,bedava ye,iç,sömür.Hala vicdan yapıp evine ekmek götürmek yerine bileklik alan vatandaşın parasında gözleri.Neyse fener konusunda gs yi tartışıyoruz o da ayrı bir konu hadi kalın sağlıcakla