Bu CPU yüzünden aslında R10 ve birçok forumda ciddi bir önlem alınmalı ben CPU aşarım paramı alırım firmanın sunucusunu bana tahsis edilmiş gibi kullanırım baktım firma sitemi kapattı şikayet eder, karalama yaparım akabinde iade isterim alamazsam dispute ederim. Yok böyle bir dünya!

Yani bende bu konuda artık bıktım diyebilirim 5 - 10 TL aylık ödeme yaparak hosting alıyor malum bazı müşteri arkadaşlar o sunucu kendilerine tahsis edilmiş gibi CPU nun dibine vuruyorlar daha sonra organik hit gelmiyomuşda hormonlu hit çokmuş yok sitem daha facebook kıvamına gelmedi bu durumda ben Vds kullanamam siz nasıl firmasınız bu gibi yersiz bahanelerden artık yıldık 1 kerede tamam siz daha iyi bilirsiniz VDS alalım bize bu konuda yardımcı olurmusunuz diyen görmedim.

Organik veya Hormonlu sen CPU kullanmışsın loglarda açıkca belli sen istersen ben siteye 1 defa bile girmedim diyebilirsin değişen birşey olmaz demekki kullanıyorsunki hesabın suspend edilmiş ve kimse kullanım yapmayan hesabı suspend etmez para kazanıyor çünkü yani bunu üstelemek yerine 1 adet VDS alırsınız bu gibi sorunları sık sık yaşamazsınız.

Fakat VDS te almak istemiyorlar çünkü 5 - 10TL aylık hosting ile aslında aylık 3.000 USD - 4.000 USD garanti afedersiniz bizlerde malız ya 12 - 24 saat arası bilgisayar başında zaman geçiriyoruz para kazanmak için, biraz mantıklı olmak lazım aylık 1 porsiyon yemek parası öderim lokantada açık büfe 1 aylık yemek yerim böyle bir mantık olabilir mi ?

Aranızdaki bu sorunun kısa sürede çözülmesi dileğiyle. İlgili firmayada geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.