nalpagutt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Habersizce öylemi ?

Pardonda CPU Aşımı oldugunda direk siteyi sildiniz . CPU Aşımında bir kere uyarı yaparsınız yogun trafik yolladık direk siteyi kapattınız başka firmaya gidin dediniz . Bu mu sizin müşteri anlayısınız ? Bana bir tane CPU Fazla kullandınız diye uyarı yaptıgınız oldu mu ? Sabah kalkıyorum sitem kapanmış silinmiş . Daha önce 10 dan fazla firmada site barındırdım . Sizin gibi direk site silen kimseyi görmedim kusura bakmayın . 3 4 Ünde cpu aşmıştır ondada uyardılar tekrarını yapmadık . Kimse sizin gibi emegimizi tek seferde silip ortada bırakmadı bizi .
İlgili web sitesi daha önce de 2 defa askıya alındı, son aşımda 20 dakika aynı oranlarda seyirdiği için terminate edilmek durumunda kaldı. Malesef sizin yoğun kullanımlarınızı sunucudaki diğer müşterilerimize mâl edemeyiz. Almış olduğunuz hizmet paylaşımlı bir bayi hosting hizmetidir ve kontrol/yönetim/optimizasyon tamamen sizi ilgilendirir, biz teknik bir sorun olmaması için bu gibi yaptırımları üzülerek gerçekleştiriyoruz. Size durum detaylıca izah edilerek yedekleriniz iletildi, aldığınız bir hizmetin ödemesini habersizce keyfinize göre geri alamazsınız bu yaptığınız tabiri caizse hırsızlık, kazanca göz dikmektir. Bu etik olmayan davranışınızdan dolayı hesabınızı fraud olarak işaretleyip, hizmetinizi de tek taraflı fesih ettim. Kararı forum yetkileri verecektir, saygılar.