Habersizce öylemi ?
Pardonda CPU Aşımı oldugunda direk siteyi sildiniz . CPU Aşımında bir kere uyarı yaparsınız yogun trafik yolladık direk siteyi kapattınız başka firmaya gidin dediniz . Bu mu sizin müşteri anlayısınız ? Bana bir tane CPU Fazla kullandınız diye uyarı yaptıgınız oldu mu ? Sabah kalkıyorum sitem kapanmış silinmiş . Daha önce 10 dan fazla firmada site barındırdım . Sizin gibi direk site silen kimseyi görmedim kusura bakmayın . 3 4 Ünde cpu aşmıştır ondada uyardılar tekrarını yapmadık . Kimse sizin gibi emegimizi tek seferde silip ortada bırakmadı bizi . Şimdi burda kalkıp kimse habersizce dispute çekti demesin bana . Konu açarken bizim için müşteri memnuniyeti herşey diye bağırığ çağırıyorsunuz . İşinize gelmeyen bir iş oldumu direk siteyi silmek mi sizin müşteri memnuniyetiniz ? Bana tekrar yapmayın diye uyarıda bile bulunmadınız farkındamısınız ? Direkt olarak sitenizi başka bir yere taşımanızı rica ediyoruz dediniz . Sizden sınırsız bir reseller aldım ve tek site barındırıyordum . O siteyide haber vermeden sildikten sonra buraya gelip birde şikayet konusu açıyorsunuz . Tebrik ederim .