Merhaba arkadaşlar ;

Bendeniz öğretmenim ve doğayı çok severim. Köylü çocuğuyuz ve yeşilden kopamıyoruz. Bu nedenle fırsat buldukça doğa ile iç içe yaşamayı tercih ediyorum. Bu heyecan ile 5-6 sene önce arıcılık eğitimi aldım , bal ve arı ürünleri üretmeye başladım.

Amacım insanlara kaliteli ve sağlıklı ürünleri sunabilmek aynı zaman da insanlığa faydalı olabilmektir. Bildiğiniz üzere arının yaşam alanındaki canlılara birçok faydası var. Üretken olmak , üretken insanlar yetiştirmek bu memleketin tek kurtuluş çaresidir bence...

Şimdi sizlere ürettiğimiz kestane balını ve çiçek balını satışa sunuyorum.

Kestane balı ; son derece kaliteli , besleyici değeri çok yüksek , yüksek miktarda faydalı mikro element barındıran , anadolu da ilaçlık olarak tanımlanan bir arı ürünüdür. Özellikle karaciğere çok iyi geldiği bilimsel çalışmalar ile ispatlanmıştır. Çevredeki birçok kanser hastası arkadaşım veya yakınları benden kestane balı alarak kullanmış ve hastalarının daha rahat olduklarını belirtmişlerdir.

Şifa Allah'tandır biz bir nebze olsa vesile olabilirsek ne mutlu bize..

Ballarımızın Özellikleri ;

• Hijyenik Üretim
  • Doğal ve Kirlenmemiş Flora
  • Kimyasaldan Uzak Üretim Şekli
  • Özenli Paketleme ve Saklama
  • Avantajlı fiyatlar
  • Ücretsiz Kargo
  • Müşteri Odaklı Hizmet

1 kg süzme kestane balı : 130
1 kg Petekli kestane balı : 180

1 kg süzme çiçek balı : 60
1 kg petekli çiçek balı : 90

1 kg süzme köy balı : 90
1 kg petekli köy balı : 120

Kargo Bedava

Sipariş vermek için ; www.balciamca.com adresini kullanabilir yada konu üzerinden yazabilirsiniz.

Ödeme Yöntemleri : İş Bankası , Ziraat Bankası

Lütfen çekinmeden her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.