ironturkish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşıldı ve satın alındı.Arkadaş çok ilgili , sağolsun.
Eğitim gerçekten çok profesyonelce hazırlanmış.
Youtube çalışmalarımda da kullanabileceğim gibi geldi

Teşekkürler
Weberian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine kefilim. İşini profesyonelce yapan bir arkadaşımız.
onur7060 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atamyrat iyi iş çıkarmış, videolardaki bilgileri SEO bloglarında bulamazsınız. 390 lira verip karşılığında kaç müşteri kazanacağınızı düşünürseniz pekte fazla bir fiyatı yok. Tek müşteriden aylık 2-3 bin lira alıyoruz zaten, elinize sağlık kardeşim gerçekten işe yarar bilgiler var videolarda. Merak edenler için eğitim setinin içeriği.

Msevdaroglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinde gayet iyi biri , birçok bilmediğim konulara değinmiş testlerimi gerçekleştirip tekrardan bilgilendireceğim.

Bol kazançlar.
rosenrot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğitim seti alındı içerik olarak güzel izledikten sonra sitelerimde uyguluyacağım
Pruva78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad yine harikalar çıkarmış ; Gerçekten eşsiz bilgiler ;
sohbetci929 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet eğitim seti alındı gelişigüzel bir göz attım faydası olabilecek güzel bilgiler var.
VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun hocam meğer senelerdir takip ettiğim blog yazarı sizdiniz fırsatını bulduğumda alacağım. Ücretsiz eğitimleriniz ile bile bir çok yardımınız dokunmuştu. Bu arada toplam ders saati ne kadar hocam hayırlı günler.
MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adette ben aldım, kendisi gerçekten bu işte usta, fiyatı da çok düşük.
asimbaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satın aldığım seti gözden geçirdim. Gerçekten seo ile uğraşıyorsanız eğer çok yararlı bilgiler mevcut. anladığım kadarıyla söylenenleri doğru zamanda doğru yerde yaparsanız etkili sonuçlar alacağınızın kanısındayım benim ilgimi çeken konu özel blog Ağı
Teom4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet aldım çok ilgili ve aynı zamanda bilgili, teşekkürler.
VatanWebTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet alınmıştır.

Hesap no: http://atamyrat.hesapno.com/