Çalıştığınız kişiyi seçerken biraz daha dikkatli olun derim ve ödemeyi kesinlikle peşin yapmayın hocam 300 lira ise 100 lira verin iş bitince 200 daha gönderin
yani r10'da ne kadar itraderı olursa olsun bence peşin ödeme yapmamanız en doğrusu olur ek olarak ilgili konularda temiz çalışan bir kaç kişi bulup sürekli o kişilerle çalışma yaparsanız bu tarz sıkıntılar yaşamazsınız diye düşünüyorum sonuçta bu size hem psikolojik hemde vakit kaybı olarak zarar veriyor size kesinlikle hak veriyorum sözünde durmayan karşısında ki insanı mağdur eden kişiler bence ticaret yapmamalı yada dikkat etmeli kişiyi en azından bilgilendirmeli diye düşünüyorum hastalık vb durumlar olabilir tabi ama ne hikmetse hep iş verince hastalıklar çıkıyor
aynen öyle birini bulsam hep çalışcam ama çıkmadı düzgün biri hala. trade skorları yüksek eski üyeliği olanlarla çalışıyorum ayrıca bu iş tradeye flanda bakmıyo artk 500 tradesi olan adam bile *********** çıkıyor. Ve ikinci iş yani mobil tema için ücret ödemedim. yani hiç ücret vermeme ragmen bunu yapıyosa demek ki ücreti verseydım neler olurdu