haruntt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tavsiyemi veriyorum. sigortalı bir işe gir ve çalış. Bu işlere hobi olarak devam et. Bir gün kazanmaya başlarsan, o zaman evine bir ofis yapar bu işe yönelirsin.

calvinklein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hitlendirsen ne olacak 3-5k hitin olsa günlük 10-15 tl anca gelirin olacak(türkçe adsense reklamlar)

emekmi vereceksin git yabancı dilde aç , yoksa yabancı dilin sigortalı bir işe başla
Hocam açık konuşacağım sizinle. Üniversite öğrencisiyim ve şuan 2 üni okuyorum. Devletten aldığımız burs ortada. Part time işe girsen 600-800 TL arası bir maaş veriyorlar çoğu yer part almıyor. Ayrıca + mesaiye kalmak zorunda kalıyorsun bazı günler 8-10 saate kadar çıkıyor. Bu sitenin dışında 3 sitem daha var öğrendiğim hitlendirme çalışmalarını onlarda da uygulayacağım çünkü aranma hacmi yüksek ve fazla rekabet olmayan kelimeler. Gerekli kaynak yok o yüzden elimdeki siteyi hitlendirmeye çalışıyorum günlük 15 TL de olsa ilerleyen dönemdeki yatırımlarımı etkileyecektir. Konuda sağolsun yardımcı olan arkadaşlar oldu. Köstek olmak yerine ufak 1-2 tavsiye vermeniz daha yararlı olur diye düşünüyorum sonuçta webmasterlerin bolca takıldığı bir site. Lise yıllarından beri bu konularda meraklıyım ve fırsat buldukça uğraştım. Açıkçası bu uğraş hoşuma da gidiyor. Elimdeki teknoloji domaini keyword sayılabilir bir domain ve değerlendirmek istiyorum.