misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de eğrilik ve deviasyon vardı. Sol burun değilim tamamen tıkalıydı hayatım boyunca bununla yaşadım. Akdeniz üniversitesi KBB ameliyat gerektiğini söyledi hiç araştırmadan kabul ettim. Ama maalesef ki doktora değil de asistanların eline düştüm. Neyse ki tamamen tıkalı olan taraf %50 civarında açıldı. 4 sene de öyle yaşadım fakat memnun değildim. Asıl demek istediğim bölüm şu hocam fethiye devlet hastanesinde bir tanıdığımız plastik cerrahiye gittim. Hem eğrilik hem estetik için. Yine %100 bir rahatlama sağlanmadı ama ilk hallerime göre çok çok daha memnunum yaşantımdan. Ve çevremde bir çok burun ameliyatı olan var kimse sonuçlardan memnun değil. Kesin sonuç vermiyor yani burun işi. Allahın yarattığını bozmamak lazım herhalde Eğer imkanınız varsa gidip görüşebilirim muayene olabilirim diyorsanız şiddetle tavsiye ederim fethiyedeki ismi size. Yada çok çok iyi araştırma yapmanız lazım, kim hangi doktora gitmiş onun hakkında ne demişler bu çok önemli.
Hocam bende sizdeki durumlar yok yani dediğim gibi sadece 1 delikten daha az nefes alabiliyorum. Şuan nefes oranınız sağ ve sol olmak üzere yüzde kaç acaba?