Merhaba değerli arkadaşlar. Pazartesiden beri burun ameliyatı düşüncesi nedeni ile yaşıyor muyum yoksa yaşamıyor muyum belli değil. Alanında iyi bir KBB hekimine muayene oldum, septoplasti ameliyatının gerekli olduğunu söyledi(burnumda eğrilik var). Fakat ben hayati derecede rahatsız olmuyorum bundan, sol burun deliğimden sorunsuz, sağ delikten %60-70 seviyelerinde nefes alabiliyorum. Burun tıkanıklığı sorunu olursa da okyanus spreyi, tuzlu su ile kolayca açılıyor. Ameliyat olup olmama konusunda çok kararsızım yani bana göre ameliyat gerektirecek hayati bir durum yok ortada ama doktor gerekli diyor açıkçası tırsmıyor da değilim. İnternette bu konu ile alakalı tüm yazıları okudum. Ameliyat olanların geneli tek burun deliğinden hiç nefes alamayanlar bende öyle bir problem yok ameliyat olmaya değer mi acaba? Ameliyattan sonra 2-3 günlük sıkıntının ardından bir problem olmadığını yazmış genelde operasyonu geçirenler. Valla öyle bir ruh hali içindeyim ki sanırım psikolojim bozuldu bu yüzden. Okuyan herkese teşekkür ederim içimi dökmek istedim.