Merhaba arkadaşlar,
Bir çok zamandır webmaster konularına alanlarına hobi olarak ilgim var ve severek ilgileniyorum.
Yeni başlayacak arkadaşlara işin kaba bir anahtar kelime algoritmasını çıkarmak istedim ve bilgili arkadaşlara da bir kaç sorum olacak.
Örneğin "komedi" anahtar kelimesinde ilk sıraya çıkmak istiyorum.
Bunun için hemen
Google Anahtar Kelime Planlayıcı açıyorum ve komedi kelimesi türkçe dil seçeneğinde Türkiye de arama yapıyorum.
Gördüğünüz üzere bir çok anahtar kelimeye fikirler sundu.
Şimdi alan adı almak istiyorum.
1. Soru: www.komedixxxx.com vs tarzında olmalı mı yoksa farklı isimle de olur mu ?
2. Soru: Aldık farzedelim daha sonrasında anahtar kelime fikirleri ile makale mi yazmamız gerekiyor ya da kategoriler mi oluşturmalıyız ? hangisi daha etkili olur ?
komedi kelimesine vermiş olduğu fikirleri ele alalım
3. Soru: Misal, komedi filmleri kelimesinde "En eğlenceli komedi filmleri","Top 10 Komedi Filmleri" şekilde başlıklı makaleler oluşturup yayınlar isek ilgili anahtar kelime de(komedi) yükseliyor muyuz ?
4. Soru: Ana kelime siteyi yükseltmek istiyoruz ama bu nasıl oluyor acaba diyenler vardır illa ki aşağıdaki resim bu sorunun cevabını veriyor mu yoksa daha detayları mevcut mu ?
Backlink alırken tanıtım yazısı mı olsa daha etkili olabilir ya da link alacağın sitede bu konularla ilgili makale yazmaları ve backlink vermeleri mi etkili olurdu ? misal;
En eğlenceli komedi filmleri
Türkiye de sinema hayatımızda bizi en çok güldüren
komedi filmlerini Kemal Sunal yapmıştır.
anlatıyorsun işte her neyse cümle içerisinde komedi filmleri kısmı geçince sitenize o şekilde mi link çıkışı yapsa daha etkili olurdu ?
Şimdilik aklıma gelen bunlar