Merhabalar, kimilerine göre neden kazandıran içeriğini satıyorsun diye bir kaç kişiden mesaj aldım. Kanal satmaktansa içerik satmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum zira kişinin kendini geliştirebilmesi açısındanda bu çok önemlidir. Geçmiş dönemlerde fazlasıyla ödeme aldığım içerikler satılıktır. Kazançları screen olarak koydum, web sitesi işi ile uğraştığımdan ötürü de youtubeye artık zaman ayırmıyorum sadece açık kanallardan ödemesini alıp geçiyorum.

Sorulacak sorular içerisinde gelinecek en önemli şey ise : dil olacaktır. Diller ve kategori hakkında tüm detaylı bilgiler sadece alıcıya verilecektir.

Her kategoriye : 250 TL fiyat biçilmiştir, toplu şekilde alım sağlayacak kişiye kategoriler 750 TL'den verilecektir.

Fiyat Kategori başı: 250 TL
Fiyat Toplu Kategori : 750 TL

Ödeme şekli: Enpara, paypal (%10 komisyon ile)
İletişim skype : icerikEditoru

Bir önceki konumuz olan link : https://www.r10.net/youtube-alisveris...-1-kisiye.html ve satıldı.
1. Kategori;

1 Adet Çizgi Film İle Elde Edilmiş Kazançtır Ki Hala Fazlasıyla İzlenim Alan Bir Çizgi Filmdir. Etiket Açıklaması İle Verilecektir.

2. Kategori ; Spam yapmak isteyen kişiler için en ideal kategoridir. Etiket Açıklaması İle Verilecektir.

3. Kategori Dil ve Dizi Arşivi ile Verilecektir. 15 Video ile kazanç elde edilmiştir.

4. Kategori Çizgi Film : Dünya engeli ve ses eşleşeni vardır render alınması gerekiyor. Etiket Açıklaması İle Verilecektir.

5. Kategori Çizgi Film Etiket ve Açıklaması İle Birlikte Verilecektir.

6. Kategori Tek Video İle Elde Edilen Kazançtır - Etiket Açıklaması İle Verilecektir.