Enpara'ya geçiş yapmak istiyorum. Havale eft ücreti olmaması güzel bi özellik. Bir kaç sorum var
1-) Para yatıracağımız zaman ne yapıyoruz?
2-) Gelen bankamatik kartı ile internetten alışveriş aktif oluyor mu?
3-) Hesap açtırma ücreti ne kadar?
4-) İnternet üzerinden başvuru oluyor mu yoksa bankaya gitmek mi lazım? Finansbank müşterisi değilim
Şimdiden teşekkürler
Vaktim olmadığından yapılan yorumlara bakmadım önce onu söyliyim.
1) Para yatıracağınız zaman Finansbank ATM'sine gidip kartınızı ATM'ye takıyorsunuz. Paranızı yatırıyorsunuz.
2) Gelen bankamatik kartı ile internetten alışveriş yapabiliyorsunuz. Yemeksepeti D&R ve aliexpress'te geçti bende.
3) Hesap açtırma ücreti diye birşey yok Enparada. Enparada bankayla alakalı hiçbir masraf ödemezsiniz. (Finansbank ATM'sinden başka ayda 1'den fazla para yatırma çekme ve bakiye sorgulama işlemlerinde ATM para alabilir onun dışında)
4) Bankaya gitmiyorsunuz. İnternetten herşey evinize gelecekler. Kalem kağıt hediye edecekler. Adam veya bayan tabletinden herşeyi halledecek.
Not: Kardeşim adam gelmeden Enparanın mobil uygulamasını indir. Başvuru sırasında indirmen gerekecek. Başka sorun olursa PM atabilirsin. Ben 1 hafta önce başvurdum. Hatta sanırım 1 hafta olucak.
Ben pazar gecesi 02:00 gibi başvurmuştum. Pazartesi günü 09:00'da aradılar. 11:00'da geldiler. Çayımızı içtiler