madonetr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
veeeeeee sonra o geri takip yapan 1.4k kullanıcıyı unfollow ettiğinizde onlarında çoğu gidiyor. mutlu son
Kişisel hesap kullanıcılarının çoğu içerik yönünden hesap oluştururlar. Bu nedenle beğendikleri sayfaları takip etmeyi kolay kolay bırakmazlar. Şöyle örnek vereyim, incicaps kimseyi takip etmiyor ancak takipçileri gün geçtikçe artıyor. Önemli olan insanların hoşuna gidecek paylaşımlar yapmak. Ancak söylediğin de yine haklılık payı var, fakat ben takip ettiğim kadarıyla sadece 30'a yakın kişi takibi bıraktı. Onlarda sadece takibe takipçi tayfası.

Mert1925 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

tavsiyeniz için öncelikte teşekkürler bu yöntemi deneyeceğim. Aslında basit bir yöntem ama hiç beğeni üzerinden gitmek açıkcası aklıma gelmemişti. Benim gibi herkes takipçi üzerinden takibi yapıyordur.

Sormak istediğim asıl soru manuel olarak mı takipçileri kademeli olarak takipten çıkardınız. Yoksa herhangi bir program kullanıyor musunuz.

En zor kısım bana göre tek tek unfollow etmek.

Tek tek siliyorum, program kullanmıyorum. zaten gün içerisinde belirli zaman aralıklarıyla ekleyip o şekilde tekrar geri siliyorum. Eğer biriktirirseniz zamanınızı alır, zaten en fazla 200 kişi silince uyarı veriyor, sonra tekrar 1-2 saat beklemek zorunda kalıyorsunuz.