PATRON54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu bütçeye render bilgisayarı toplayabilirsin ama iyi olmaz.
Sürekli render alıyorsan bu bütçedeki bilgisayar işini görmeyebilir.
ByCiHaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlis anlamayn ama Render icin alacaginiz tek islemci fiyati bu civarlarda. Elimde render icin bir zamanlar topladigim sistem mevcut dilerseniz ozelliklerini yazayim ama bana yaklasik maliyeti 5ooo tl civari oldu
oflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Ofisimize 3dsmax ve Revit renderlarında kullanmak 2gün önce yeni bir bir bilgisayar aldık.

İlk önce ileri donanım bilgin yoksa özellikle işlemcinin çok yoğun performans ile çalıştığı bilgisayarlarda toplama bilgisayardan uzak durmanı tavsiye ederim.

1500-2000 tl arasında render için bilgisayar toplayamazsın kardeş. Renderdan kastın nedir tabi. Sketchup felan kullanacaksan normal bir masaüstü bilgisayar işini görecektir ama ciddi bir render işleri ile uğraşacaksan alacağın bilgisayarın zaten ekran kartı sadece 1500-2000 tl olacaktır.

Profosyonel olarak HP Z440 KARADENİZ İş İstasyonu bilgisayarını aldık biz ofise maliyet olarak ekran kartıyla beraber 10.000Tl'yi geçti kardeş.

iyi çalışmalar
elimde şu an msi ge620dx modeli var 3 sene önce almıştım + ssd ile biraz hızlandırmıştım. Çalışmalarımı bu cihaz üzerinden yapıyorum. Şimdilik idare edebiliyorum ama bu fiyata toplayacağım pc bundan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.