Merhaba. Bir suredir spor yapiyorum. Supplement kullaniorum ama ciddi bir etkisi var mi derseniz acikcasi milim milim. Steroid kullanacagim. Steroid kullanan varmidir? Cok fazla cesidi var hangisini kullanacagimi bilemedim. Bir de nereden temin ediliyor? Bildigim kadari ile yasal degil satisi. Ozellikle enjeksiyon halinde mi kullanmak lazim tablet mi?
tablet kürlerinde uzakdur sadece tablet kurlerı çok fazla toksin yapıyor karaciğer için. daha once ıkı kere 12 haftalık kür yaptım mart yada nısanda 3. kürüme girecegim. daha once testo-bolde-danabol ve deca-testo-danabol kurlerıne girdim ıkısıde bana +10 kg olarak dondu anca kişisel nednelerden dolayı ıkısınıde koruyamadım sadece tecrube oldu. ancak spor gecmısın kür yapmanda çok önemli yanı 1-2 aylık sporcu deıglsın sen bılıyorum daha once sankı yıne bır forumda yıne yorumlasmıstık. kür uyusturucu gibi yalnız bı kere baslayınca kendını duramıyorsun hele kurun ust noktasında 6-8. haftalardan sonra kı guuc hıssedınce ve kür bıtınce o guc gırınce hemen yıne yapmak istiyrsun pskolojik olarak sneı çok zorluyor bu durum. onun harııcnde kür ıcınde aşırı gergın sınırlı olabiliorsun yada asırı duygusal. yeterlı bütcen varsa gir sadece ılaç almakla olmuyor yemek yıyemedıkden supp. alamadıkdan sonra ilaçların bi anlamı yok. ortalama bir 12 haftalık baslangıc kurune (bolde-testo-danabol) sana maliyeti 750 tl falan olur kür içide alacagın mct için cinko demir magnezyum ester c vb. gibi vitamınlerı hiç ıhmal etmemelısın kur bıttıkden sonra pct mutlaka yapmalısın kı sorun olmasın. çok önemlı kararlar ıyı dusun bazı noktalarda sıkıntı olabiliyor.