ilk mesajında yazdığından anlaşılana göre geçersiz tıklama nedeniyle hesabın ban yemiş, kanalından haberdar olan arkadaşların sana destek olmak için tıklamış dolayısıyla ban yemişsin görünüyor.

Yeni kanalını arkadaşlarına şimdilik söylemesen iyi olur. sen arkadaşlarına bu kanaldan tıklama başına para kazanıyorum, şöyle böyle gelirim var, deyince onlarda ister istemez destek olmak istiyor. onları engelleyemiyorsun.

Yeni kanalında para kazanmak için Mantalite olarak şunu düşünmelisin üç-beş arkadaşın on tane tıklamasından en fazla 0,50 kuruş gelir, belkide daha az bu seni ihya etmez, zengin etmez. o yüzden kanalına güzel çizimler eklemeye devam ederek googleden zaten organik ziyaretçiler gelip kat ve kat daha fazlasını kazandırmasını sabırla bekleyeceksin.

Yaptığın iş çok ilgi çeken bir iş biraz önce seninle aynı çizim tekniğini kullananları inceledim adamın biri sevimli bir kediyi çizmiş 193 bin görüntülenme almış. dolayısıyla önün açık.

Telif yememek için uyarılarım ise
1-Tanınmış sanatçı vs. bunlar risklidir, benden habersiz benim çizimi yapmış derse kanalın sıkıntı yaşar.

2-Çizimlerini insanlardan ziyade hayvan,doğa,eşya gibi telif sorunu olmayan objelerden seç.

3-Kullandığın müzikleride youtube nin para kazanmaya uygun telifsiz müziklerinden seç.

Kolay gelsin, işlerinde başarılar.