Flexible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum alanı kısmını pek anlayamadım. Şimdi örnek verdiğim linkteki kullanıcı adı kısmı, bu yorum alanından mı yapılıyor
Siz aşağıda verilen kodda curl ile istek gönderirken $yorum değişkenine kullanıcının id si ya da kullanıcı adı gibi bilgileri yazmalısınız.

Örnek;
<?php 
error_reporting(E_ALL); 

$guvenlik="abc"; // Size Verilen guvenlik kodunu yazin 
$bayiid="287"; //Size Verilen BayiID Yazin 
$urunid="11"; // Buraya Üyeişyeri panelindeki ürününüze ait UrunID yaziliyor. 
$yorum = "9862"; // ÜYE ID post ederken buraya $_SESSION dan aldığınız kullanıcı id sini yazdırın. 
$mobilepay="1"; // Mobil Ödeme Görünmesini istiyorsanız 1,istemiyorsanız 0 yazın. 
$cardpay="1"; // Kredi kartı Görünmesini istiyorsanız 1,istemiyorsanız 0 yazın. 
$ttnetpay="1"; //Ttnet Ödeme Görünmesini istiyorsanız 1,istemiyorsanız 0 yazın. 
$paypal="1"; //Paypal Ödeme Görünmesini istiyorsanız 1,istemiyorsanız 0 yazın. 
?> 

<!DOCTYPE html> 
<html> 
<head> 
    <meta charset="ISO-8859-9"> 
    <title>Ödeme Sayfası</title> 

</head> 

<body> 

<?php 

$ch=curl_init(); 
curl_setopt($ch,CURLOPT_URL,"http://maxodeme.com/api/market.asp"); 
curl_setopt($ch,CURLOPT_POST,1); 
curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,"BayiID=$bayiid&guvenlik=$guvenlik&yorum=$yorum&urunid=$urunid&mobilepay=$mobilepay&cardpay=$cardpay&ttnetpay=$ttnetpay&beta=1&paypal=$paypal"); 
$veri = curl_exec($ch); 
curl_close($ch); 
echo $veri; 

?> 
</body>
Yukarıda ben örnek bir üye id si yazdım oraya, sizde SESSION dan ya da farklı yollardan aldığınız üye_id sini oraya yazdırarak post ettirin ki eğer ödeme onaylanırsa buradaki yorum bölümü aynen size geri post edilecek maxodeme tarafından boylece dilediğiniz gibi kayıt yapabilirsiniz o üyeye.