wolkam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar;

Malumunuz sitenizin hit kazanması için bir çok şey daha yapmanız gerek. Özgün makalelerinizi tanıtım yapın; bu 3 aylık evrede bir kaç tane blog paravan sitesi oluşturun ve ana sitenizi destekleyin. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanın. Anahtar kelimelerinize ve alt sayfalarınıza backlink alın (no follow, do follow karışık)..

Daha bu uzar gider dostum; en önemlisi kendi deneyimleriniz ile sitenize neyin yararlı neyin zararlı olduğunu tespit etmeniz. Analytics kullanın; kullanıcıların hareketleri ve sayfalarda neler yaptığına dikkat edin. Ona göre sayfalama ve site içi optimizasyon uygulayın.

Anahtar Kelimelerinizi daha düşük rekabetli olanlardan belirleyin; yüksek rekabetler için biraz daha bekleyin derim.

Kolay gelsin.
Blog ve paravan site işinden hiç anlamıyorum. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyorum Google +, Twitter, Facebook'da yazılan makaleleri anında paylaşıyorum. Anahtar kelimeye göre backlink nasıl alınıyor onuda bilmiyorum. Bana kaynak gösterebilir misiniz bunları öğrenebileceğim ?