Teşekkür ederim hocam. Başka ara motorlarında çıkmıyor ilginç sayfalar ama index mevcut. Site haritasına da baktım. Gariplik görünmüyor.
Gerçekten öyle. Spam gibi bir durumla karşılaşacağımı hiç düşünmezdim.
Hayır, ben spam yapmayı bile bilmem ki

Çok teşekkürler.
niye herseyi ozgunlukle bagliyorsunuz?
Google diyor ki ozgun ve duzgun icerik olusturun! Yani kaliteli iceriklere onem veriyor ancak.
Bir kilometre otesinden sirf adsense icin yapilmis sayfa oldugunu anlasiliyorsa malesef SPAM'a dusuyor.
@Guajira düşüncelerime tercüman olmuş. Benzer şeyleri ben yazacaktım. Tam spam alan web siteleri doyurucu içerik barındırsa da kullanıcı odaklı değil. Reklamlardan para kazanma odaklı açılmış web siteleri. Haliyle spama takılıyor.
Google sabit, güncellenmeyen bir arama motoru değil. Sürekli kendini geliştiriyor en iyi sonuçları sunmak adına. Spam uyarısını sadece otomatik oluşturulan içerik veya anlamsız kelimelere bağlamak yersiz. Doyurucu içerik olupta tam spam alan siteler mevcut forumda. Biraz incelerseniz neden spam aldığınız konusunda kafanızda fikir oluşabilir. Özgün içerik yazdım bitti gitti mantığı yok google'da. Ben özgün içerik girmiyorum, birbirine benzer sayfalar oldukça fazla ancak kullanıcı odaklı bir web sitesi.
Tamam özgün içerik güzel bir şey ama her şey değil! Google büyüğümüz matt cutts diyor ki
"birbirine benzer sayfalar olabilir, bir konu farklı web sitelerinde anlatılabilir" eskiden olsa içinden kalitesini listelerdik diğerlerini düşürürdük ancak bunun doğru olmadığına kanaat getirdik ve listeliyoruz! Yani google buna karşı değil. Önce google bizden ne bekliyor bunu biraz kavramak lazım. Bundan sonraki adımlarımızı ona göre atmak gerek. Nasıl ki google sürekli kendini güncelliyor, maalesef bizim de çalışmalarımızı hep güncel tutmamız, arama motorunun bizden ne beklediğini anlamamız gerekiyor. Hiç bir şey eskisi gibi değil artık her şey daha zor maalesef..