ben de tarafsız olarak bı yorum yapayım

Alıntı
burada satış konunuzu görmedim sanırsam vergi levhası sorunu yüzünden , sitenizdede vergi levhanızı görmedim yanlış anlamazsanız olur ya (Merdiven altı mı işliyor firma)

Alıntı
Hostazor İnternet ve Bilişim teknolojileri 2014 yılında altyapı çalışmalarına girişmiş , 2015 yılı Şubat Ayında Aktif hizmet vermeye başlamıştır. Firmamız bünyesinde , 2 Yazılım , 1 Çağrı Merkezi , 2 Seo , 2 Sunucu ve Barındırma Çözümleri 2 Adet Pazarlama Ve Satış Sorumlusu 1 Adet Bilişim Teknoloji Bölümü Stajyeri 1 Adet Muhasebe Personeli bulunmaktadır. Firmamız Hosting, Dedicated Server , Hosting Hizmeti , Yazılım , Seo Ve Sosyal Medya Danışmanlığı konularında hizmet sağlamaktadır. Firmamız bünyesinde Aktif 4000 ' den fazla hizmet sağlanmaktadır. Firmamız Kayseri Konumlu Olup Özellikle Kayseri Teknolojisinin gelişmesi açısından büyük yatırımlar ve projeler sergilemektedir. Firmamız Kayseri İli Melikgazi İlçesi Erciyes Vergi Dairesi ve Türkiye İletişim Başkanlığı Tarafından Denetlenmektedir. Firmamızda altyapı olarak %100 yerli görüşü öngörüsü ile Tamamen yerli barındırma hizmeti sağlanmaktadır.
4000 hizmet güzelmiş