Hostazor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerekli duyuru cuma günü yapıldı. Ayrıca bakım süreci sonunda operatörlere özel cevaba göre prim sistemine geçtik sırf sizler daha iyi hizmet alabilesiniz diye. Kusura bakmayın tekrardan. Mağduriyetlerin giderileceğinden şüpheniz olmasın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:48:22 -->-> Daha önceki mesaj 18:46:49 --

Ozaman müşteri bilgilerinide paylaşalım üye olduk diye. Böyle bir mantık yok. Biz bu forumda bilgi amaçlı bulunuyoruz ve reklam. Müşterinin forumdaki hesabı başkasının eline geçse zor duruma girecek olan biziz. O yüzden sitemiz dışında hiç bir platformdan destek sağlamıyoruz.

Yazdığım yorumla tamamen alakasız cevap vermişsiniz. Daha Fazla uzatmak istemiyorum. Sadece tarafsız yorumumu yazdım.

Ben size kullanıcının bilgilerini verin demiyorum.

Müşteri konuda eklediği görüntüler de bir forum adı vermiş orayada gönderirim demiş ama siz eklenen görüntülerde hiç bir uyarı yapmamışsınız yani örnek yanlızca web sitemizden destek verebiliriz, forum siteleri destek verebileceğimiz yerler değildir! diye bir mesaj yazmamışsınız var olan görüntülerde.

sadece kullanıcının yani eklenen resimlere göre yorum yapılır ben diğer yorum yapanlarda ona göre yorum yaparız.

yoksa kimse kimseye yargısız infaz yapamaz

Siz kendinizi müşterinize ne kadar iyi anlatırsanız o kadar sorunsuz iş yaparsınız .

Burada iletişim önemli

saygılarımla