Belli bir kategoride açtığım instagram hesabı için kısa bir süre de edindiğim izlenimleri paylaşmak istiyorum.

Organik takipçi bulmak çok zor değil, bu yüzden kendi emeğinizle de '' kalıcı '' olacak şekilde takipçi bulabilirsiniz. Otomatik çekilen takipçiler büyük oranda hızlı bir şekilde takipten ayrılacaklarından verdiğiniz para çoğu zaman boşa gidebilir. Ben aşağıdaki işlemi sadece bir hafta bile sayılmayacak bir zaman içerisinde denedim ve aşağıdaki tepkileri aldım.

1- Kategorinizdeki sayfaları takip etmeyi ve paylaşılan içeriklerdeki beğeni oranını mutlaka gözetin.

2-Sayfalara takibe takip yazmak yerine, en çok beğenilen paylaşımları beğenen takipçilerini takip etmeyi deneyin. Ben bu yönetimi kullanıyorum, bu şekilde aktif olan kullanıcıları buluyorum, onlarda aynı kategorideki benim sayfamı takip etmek istiyorlar.

3-Bir hafta gibi toplamda 4.000 e yakın kişi takip ettim, bu kişilerin 1.400 ü geri döndü. Bu kişiler de sürekli aktif olarak hesap kullandığından beğenileri sayesinde 3-4 gün içerisinde 100 yeni kullanıcı edindim. Daha sonra kademeli olarak hepsini takip etmekten çıktım.

4- Çok fazla kişi takip edince belli bir kota olduğundan ve yine bu kişileri takipten çıkarmaya başladığınızda uyarı alıyorsunuz. Ancak 5-6 saat ve bazen biraz daha fazla zaman sonra sistem tekrar aktif oluyor.