@nettescilhost; arkadaşa yüklenmeye gerek yok. Ne yaptığını sen ben ve diğer kullanıcılar anlayacak düzeyde.

Diğer forumlardada gördüm şikayet konularını ve ne tesadüf ki aynı arkadaş firmayı savunuyor . Bir müşteri düşünün ki firmayı savunuyor gerçekten takdire şayan bir olay.

Öte yandan bir çok kullanıcıya şu cevap verilmiş kesintilerden dolayı ;
Çok saldırı alıyoruz herkes bizi kıskanıyor yaptığımız hizmeti çekemiyor.

Ne hizmeti ? Hizmet versen zaten kesinti yaşamazsın. Hizmet verecek gerekli donanıma sahip değilsin. Hosting firması bir iş yapıyorsa bu tür saldırılara hazır olmalı. Koskoca hosting firması bile saldırı alıyorsa o işi yapmasın pazarda limon satsın.

Guzel.net.tr
Ozkula.com
Superni.com

Bu firmaları kullanıyorum senelerdir neden ben sorun yaşamadım.Neden bu firmalar saldırı almıyor ?
Alıyorlar bir sunucu yada kiralıyorlar sonra biz hosting firmasıyız diye konu açıyorlar.Bunlar hostcu değil tostcu.

@LazCoder53; benım muhattabım sen değilsin bir daha mesajımı alıntı yapma. Varsa yetkili bir konumun firmayı savun.Yoksa müşterisiyim ayağına burda yok şu başarı yok bu başarı ezberini geç.

Ne başarısı hosting firması saldırımı alır.Hadi aldı bu saldırıyıda kaldırması gerek.

Eminim bu savunduğun firma saldırılardan dolayı kiraladığı sunucunun bulduğu firmaya dert yanıyordur.