Sizin burda konuşmaya hakkınız yok. Hostazor u körüleyip kendi firmanıza adam toplamak için fırsatçılık yapıyorsunuz. Hostozar bu kadar kısa sürede büyük başarı sergilemesi ve sevgimizi kazanması bazı firmaları çekememezliğe yöneltmiş, anladığım kadarıyla sizde bu firmalardan birisinin. Bilip bilmeden kötülemeyin, HER ZAMAN BAŞARILI FİRMALAR BU TÜR SALDIRILARA VE KÖTÜLEMELERE MARUZ KALIR. BUNA BİR ÇOK KEZ ŞAHİT OLDUM. ÇEKEMEYENLERE DUYRULUR; SİZDE ÇOK ÇALIŞIN HAKETTİĞİNİZ RISKINIZI ALIN. BAŞKALARININ EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN KUL HAKKINA GİRMEYİN
Ben hostazor çalışanı değilim müşterisiyim. Anladığım kadarıyla sizde hostazor'un kısa süredeki bu büyük başarısını ve emeğini çekemeyenlerdensiniz. Yazdıklarınız ile fire verdiniz. Biraz daha bu tür yorumlar yaparsanız hostazor un içinde olduğu kumpası sizin yaptığınızı düşüneceğim, bakın sizi suçlamıyorum.
Ek olarak:
İsteyen firma istediği gibi satış yapar. Diğer firmalar onu bağlamaz, sizde öyle satış yapın onleminizi alın.
@LazCoder53;

sen gerçekten şakasın... büyük başarı derken binlerce müşteriye hizmetmi veriyorsunuz hizmet denilirse ise..
ayrıca benimi suçlucaksın

türkiye cumhuriyeti devlet mahkemesine gidebilirsin kardeş müşteri olarak nasıl suçlama yapıcaksın hostazor müşterisisinya merak ettim

nese seninle uğraşıcak 1 dk bile vaktim yok. kly gelsin.