Sizin burda konuşmaya hakkınız yok. Hostazor u körüleyip kendi firmanıza adam toplamak için fırsatçılık yapıyorsunuz. Hostozar bu kadar kısa sürede büyük başarı sergilemesi ve sevgimizi kazanması bazı firmaları çekememezliğe yöneltmiş, anladığım kadarıyla sizde bu firmalardan birisinin. Bilip bilmeden kötülemeyin, HER ZAMAN BAŞARILI FİRMALAR BU TÜR SALDIRILARA VE KÖTÜLEMELERE MARUZ KALIR. BUNA BİR ÇOK KEZ ŞAHİT OLDUM. ÇEKEMEYENLERE DUYRULUR; SİZDE ÇOK ÇALIŞIN HAKETTİĞİNİZ RISKINIZI ALIN. BAŞKALARININ EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN KUL HAKKINA GİRMEYİN
@LazCoder53; ben konuları uzatmayı pek sevmem, şimdi şöyle bir açıklama yapabiliriz size hostazor ailesi.. eğer amaç çok çalışılıp elde edilecek birşey ise amenna.
Siz Sınırsız Reselleri Yıllık 20 TL sattınız 2-3 gün boyunca 100 kişi felan yararlandı yararlanmadı. Siz bu şekilde satış yaptığınız zaman diğer tüm firmalar bundan etkilenmekte bu kampanya değilip bildiğiniz kötü bir satış..
sonuç ? herkez aldığına pişman oldu.. kesintiler kapanmalar süreklilik gösterdi. isterseniz reselleri 5 tl satın benim bağlamaz fakat sizde haklısınız 20 tl satılan resellerden ne beklenirki hata alanlarda..
herşeyin hayırlısı olsun. allah gönlünüze göre versin.
bu arada daha yenisiniz öyle herşeye ayak uydurmak kolay değil. tek yada 2 kişi ile olucak bir iş değil bu sektör ona göre adımınızı temiz atın.