StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterseniz 1K hitiniz olsun kullanmış olduğunuz script ya da tema adam akıllı kodlanmamış ise ve çok sorgu var ise radore bile yardımcı olamaz size. Lakin Tema veya scripti çok sorgu yok ve cpu tüketimi az ise Radore tavsiye ederim kolay gelsin.
Hocam temam en az kod ve sorgu ile çalışıyor ; Cache kullanıyorum , fakat eski hosting şirketimde dalgalanmalar yaşıyordum , ordada %25 izin veriliyor ; Radorenin tek sıkıntısı nginx sıkıştırmasında sorunlar yaşıyolar mış , yeni bir sunucu yapısına geçiceklermiş sanırım ; Kullandığım tasarımda Cdn kullanınca bir kaç yerde sorun oluyordu artık cdn bir süre kullanmayacağız ; Teşekkürler ilgin için

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:35:55 -->-> Daha önceki mesaj 09:35:18 --

enisku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle Radore tavsiye edilir. Ben tüm makinelerimi orada barındırıyorum. Hatta ip adreslerimi bile Radoreden temin ediyorum. Herşeyim orada tüm müşterilerime hizmeti oradaki lokasyondan sağlıyorum. Adamlar her konuda çok iyiler. Fiyatları yüksek ama olsun. Ne demişler ucuz etin yahnisi çiğ olur.
Tavsiyen için Teşekkürler Hocam ;

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:36:42 -->-> Daha önceki mesaj 09:35:55 --

SadeBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel mesaj gönderilmiştir
Geri dönüş sağlandı hocam ;