AllyCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlla çeşitlilik olacak yoksa zaten oyun sıkıcı olur fakat, sürekli kısa sürede güncelleme geldiğinden problem oluyor, boyutu ayrı dert eski itemlerin fiyatını yerle bir etmesi ayrı bir dert, maplar ve yeni görevler güzel o konuda haklısınız.
Şunu bilmeni isterim Cs:Go ilk olarak Half-Life ismiyle 1996 da hayatımıza girdi, bu oyunun iki yazılımcısı newell ve mike harrington eski microsoft çalışanları, demem şu ki işi iyi bilen bir kadroya sahipler. İtem ve skin fiyatlarındaki artışta normal bence.

CEVAP: Kullanıcılardan gelen istek öneri ve şikayetlere göre güncelleme yapıp yeni sürümleri bizlere sunuyorlar.

SONUC ORTADA : Valve Corporation (Eski Adıyla Valve Software) Daha ötesi yok.

Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her oyun gibi buda güncellendikçe insanı kendinden kopartıyor , ben bu atatürk vs olayını görmedim hiç .

Yeni sistemde rekabetçide oyundan oyuncuda atsan atarken oy kullansan 6 gün ban yiyosun .

6 gün banım vardı açıldı girdim oyuna tek, adamlar hiç bişey olmadan ilk raund attılar beni yine 6 gün ban , bendemi sorun aceba .

Ayrıca yeni operasyon jetonu aldım bir görev bitiriyorum 17 saat sonra 2. görev açılıyor varmı böyle bir dava ya , para veriyoruz alıyoruz süre sınırı koyuyor

Ayar oldum girmiyorum , bizim girip girmememiz çokta önemli değil cs go hiç bir zaman ışığını kaybetmeyecek bir oyun hep hata hep hile olsa gen milyonlar oynar .
ATATÜRK mevzusu kapandı. Gelelim senin sorununa.

Normalde 3 Görev yapıldıktan sonra 24 saatte bir görev bekleme süresi oluyor. Yapmadıkça bu tekrar üst üste ekleniyor. Mesela ilk görevi pazartesi 8 de yaptı 10 da bitirdi 3 görevi. Salı günü 8 de ilk görev gelir 9 da 2. 10 da 3. görev açılır gibi bu mantıkta gidiyor.

Ayrıca daha önce çok ban yediysen CS:GO otomatikmen arkasından gelen ilk kickte yine banlar.
Ama ilk rounddan kicklendiğini farkederse o admalarında ban yeme riski var BİTTİ.