CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah R10'un genç dimağları beyin fırtınası yapıyolar Helal olsun size.

Çok bildiğim şeyler değil ama benim şimdiye kadarki tecrübelerime göre eğer copy/paste değilse, başka bir dilden çeviri değilse Google için o özgündür. Yani sen bi makaleyi okudun ve okudugunu kendi cümlelerinle yazdın, bu özgündür. Öyle de olmalıdır zaten. Başka türlü hiçkimse eğitimini almadığı bir şey hakkında bir şeyler yazamaz. Olayın telif vs. kısmıyla ilgili bilgi sahibi değilim ama özgünlük konusunda bence endişelenmemelisin.

Proteus kardeşimin de 17sine 2 ay kalmış. 3.5 senelik üye neredeyse. 13.5 yaşından beri bu forumdaymış. Tebrik ederim kardeşim. Yaşıtların Justin Bieber fan forumlarında takılırken sen buralarda takılmışsın İkinize de başarılar dilerim.
Teşekkür ederiz cevabınıza böyle güzel başlamanız duygulandırdı açıkcası dikkate alacağım yazdıklarınızı. Bende 2011 yılından beri bir başka webmaster formunda aktiftim (iyinet) sorun olmaz sanırım ismini vermem. Dağıldığı için R10'a geçmem gerektiğini anladım artık burada aktif olacağım.

Uzun uzun yazıp elinden geldiğince bilgilendiren R10 ailesine teşekkür ederim.

Ek olarak vikiden bi kaç düzenlemeyle kopyalasam kaynağı belirtip vikipedia yararlanılmıştır gibi bir şey yazsam makale altına yine bi kayıp olmuş olur mu ?