DarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birden uyarı geldi dediniz ya yada piyango vurdu veya diye nitelediğiniz sitenin adsense gelirlerin de o zaman diliminde artma oldu mu ? Bence oldu o yüzden sordum da çünkü genelde gelirler kayda değer miktarı ulaştığı anda farkedilebilir birde gözde bir siteyse yoğun derece şikayet alınca farkedilir. Bunlardan biri sizdeki durum..
Şimdi anladım hocam kusura bakma, o dönemde inanın kazançlarda öyle göze batacak bir artışta olmadı, hani 5 kazanıyorsa 7 ye çıktı diyelim.

Yani şöyle açıklayım ben size, ben bunun kazanç artışından kaynaklandığını sanmıyorum, neden diyecek olursanız çok ani artış yaşayan sitelerimde oldu ve aynı reklam düzenini kullanıyordum, kısacası bence bu siteleri kontrol eden adsense yetkilileri ( artık kaç kişidir bu ekip bilinmez) kişiden kişiye değişen gözlemlere göre ( sabit kurallar çerçevesinde tabi) uyarı yada ban atıyorlar.

Ben uyarı aldıktan sonra, google adsense forumları da dahil olmak üzere, bu reklam yerleşimini kullanan en az 50 site attım, ararkende hiç zorlanmadım açıkçası bu siteleri. Özellikle milliyetin galeri sayfası reklam yerleşimini google forumda yayınladım tek bir kişi çıkıpta böyledir diyemedi..