AntiSosyal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki bunlar bu ayakkabıları nereden tedarik ediyorlar? Aliexpress'e göz gezdirdim, o kadar çeşit yok. Bilen varsa biz de kaynağından alalım, orjinal ayağına milleti dolandıranlara para vermeyelim.
Valla hocam kaynağı bende bilmiyorum. Ben bi aralar mersindeyken bi ayakkabıcı ile görüştüm herifin bize satış fiyatı 50tl herifle 1-2 ay muhabbetten sonra sordum işte dayı böyleyken böyle sen kaça alıyon bunları diye. Herif tanesini 12.5 TL'den toplu alıyorum dedi. La şaşırdım resmen 12.5 TL'ye ayakkabı alıyor herif. İstanbuldan imalathaneden arabayla topluca alıp geliyorum dedi. Hatta anlaşma yapmıştık fakat devamını getiremedik. dediydim senden 15e hepsini alırım diye fakat ondan sonra o olay yalan oldu izmire gelince

O yüzden hocam aranınca illaki bulunuyor fakat net bir yer var mı bilmiyorum ha olsa da bende alsam. Aliexpress te felan giyim olayı acaaaib pahalı derecede.. Ayakkabı mont ıvır zıvır üst baş hepsi tr'ye göre çok çok fazla. O yüzden aliexpressten getirip satacaklarını hiç düşünmüyorum. Ama düşünülür de nede olsa en fazla aliexpresste en düşük airmax 56$ dolardan başlıyor şöyle kabataslak bi hesap ile 170-180tl e denk geliyor. Heriflerin satışı 200-250 TL olsa her ayakkabı satışından 30-80 TL aralıgında kârda oluyorlar. Hmm düşündürücü