HelixTm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DEMO: www.gbpazar.com

Kullanıcı Fonksiyonları

-Kayıt Olma
-Kullanıcı Paneli Özel yönlendirmeli giriş sayfası
-Şifre Değiştir
-E-posta güncelleme (ad, soyad vs)
-Sipariş Görüntüleme
-Satış işlemlerini Görüntüleme
-Şifremi unuttum (SMS ve EMAİL)

Admin Paneli Fonksiyonları

-Yeni kullanıcı oluşturma &silme &bloklama &düzenleme
-Günlük Siparişleri Görüntüleme
-Otomatik Sipariş & Satış & Ödeme bildirimleri
-0 dan kodlanmış chat sistemi (lisans derdiniz yok tamamen sisteme entegre messenger tarzı otomatik açılır pencereler)
-Oyun ekleme
-Ürün Ekleme
-Kategori Ekleme
-Banka Hesabı ekleme &düzenleme &silme
-Ödeme Talepleri Sayfası
-Nakit Talepleri Sayfası
-Bakiye İşlemleri (bakiye ekleme, bakiye düşme)

Sipariş Fonksiyonları

-Sipariş sonrası stok durumuna bağlı olarak ürün teslimi, eğer key stoğu yoksa canlı destekten otomatik bildirim ile müşteri ile anında iletişim.
-Giriş yapmayan müşteri sipariş verdiğinde otomatik url oluşturucu ve giriş sayfasına yönlendirme
-Anlık sipariş durumu
-Tamamlanan siparişi değerlendirme (Anasayfada görüntülenir Müşteri yorumları olarak)

Goldbar, Yang Vb satış fonksiyonları

-Tek butonla satışı tamamlama (bakiyeler vs herşey otomatik)
-Satış Karakter ismi girme
-Teslim edilecek karakter adı highligh olarak gözükür
-Satışı değerlendirme (opsiyonel)

Diğer Fonksiyonlar

PayPal Entegrasyonu (otomatik bakiye)
TC kimlik ile üyelik doğrulama
SMS onay sistemi (IP Guard)
Otomatik Epin Teslimatı
Satış işlemlerinde kişiye karakter adı gönderme (sınırsız)
Mobil Ödeme Entegrasyonu (otomatik)

Bazı özelliklerin detaylı anlatımı:

T.C. Kimlik Onay Sistemi

Kayıt olan kullanıcılar istekleri dahilinde bu özelliği kullanmaktadır, onay gerektiren yerlerde bu sistem kullanılır örneğin Paypal ödeme sistemi sadece T.C. kimlik onaylı müşterilere gösterilir. (ayarlanabilir özelliktir). Nüfus Müdürlüğünün API si ile çalışmaktadır %100 kimlik doğrulaması sağlamaktadır.
Doğum Tarihi, T.C. Kimlik No, ve Ad Soyad ile çalışmaktadır.

SMS Doğrulama

Kullanıcının kullanıcı panelinden IPGuard'ı aktif etmesi ile güvenilir ip adreslerinden farklı bir yerden giriş yapması durumunda SMS doğrulama sistemi devreye girer kayıtlı telefon a güvenlik kodu gönderilir. girilen kod uyuşursa girişe izin verilir.

Log Kayıt Sistemi

Sistemde yapılan bütün işlemleri kaydeden sistemdir, Örnek: Girişler, Siparişler, Yanlış denenen şifreler, İşlem yapılan IP adresleri, Chat Kayıtları, SMS talepleri

Live Chat Sistemi

Tamamen bu scripte entegre olarak kodlanmış bir chat sistemidir. Kullanıcı mesaj yazdığı anda admin paneline otomatik olarak düşer aynı zamanda ekranınızda otomatik olarak messenger şeklinde açılır herhangi bir client olmadan popup şeklinde ESC kısayoluyla kapatılabilir. Chat konuşmaları her türlü kayıt edilmektedir (tarih,ip vs) Flood engeli bulunnmaktadır sistem flood algıladığı anda flood yapan kişiyi 5 dk boyunca engeller. Sistemde yaptığınız bütün işlemler chat e bildirim olarak düşer.

DipNOT:

Sistem özel tasarımdır herhangi bir yerden alıntı değildir, Knight online gold bar metin 2 yang vb ürünlerde çok kullanışlıdır aynı zamanda epin ürünlerini hiç yorulmadan satabileceğiniz bir sistemdir, bütün özel bilgiler (T.C kimlik no,şifreler) md5 şifreleme metoduyla şifrelenerek veritabanına kaydedilmektedir. Piyasada çok nadir bulabileceğiniz bir scripttir, alıcı arkadaşa 1 yıl boyunca ücretsiz destek sağlanacaktır script hakkında oluşabilecek bütün sorunlar için ayrıca entegrasyon vs işlemler tarafımdan ücretsiz olarak yapılacaktır.

Aklıma gelenleri yazdım script için, aklınızda sorular var ise pm ile giderebilirsiniz. Aynı zamanda demo adresinden kayıt olabilir fonksiyonları kendinizde deneyebilirsiniz.

Konuda herhangi bir hata var ise affola. İyi forumlar
HelixTm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
günceldir.
arkadaşım senden bu scripti ben full olarak aldım başka birisnde bu scripti göremezssn dedin ama aynı tasarımı halen satmaya çalışıyorsun bunu devam edersen konuşmya kaytlarıyla şikayet konusu acacağım haberin olsun
bize bunun garantisini verip para verelim aynı tasarımalrı logoları değiştirp değiştirp sat sana skypdenden uyardım dönmedin buraya yazma gereği duydum bu konu kapanmassa gereğini yapacağımdan emin olabilirsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:57:05 -->-> Daha önceki mesaj 23:52:51 --

imzamdaki script bana kurdğu scripttir. demoyla aynısıdr bana o demoyuda kaldıracağını sölemişti anlaşırken ama halen aynı şeyi devam ediyor