Ben size teklif verdiğimi hatırlamıyorum şizofren misiniz? Bana satılmayacağını söylüyorsunuz da ben tekrar söylüyorum size teklif vermedim asla ve bu konu içinde kesinlikle görüşmedik bile.
Diğer husus satılığa konulan bir malın bir bedeli vardır. Siz forumda hiç ticaret yapmadığınız belki cahilliğinize gelmiş olabilir ama size burada yol gösteriyorlar.
Satışa koyduğunuz site açık arttırma ile konulmuş. Son teklif kiminse ona satılır siz şayet ben paraya satmam derseniz son mesajınızdaki gibi zaten sizi o zaman bu forumda barındırmazlar. Madem sizi tatmin edecek bir fiyat var kafanızda onu yazıcaksınız konunuza bu kadar basit.
Ve son kez yazıyorum size asla teklif vermedim ne size ne sitenize, bu konu için sizinle hiç görüşmedik hatta herhangi bir konu için bile görüşmedik. Ama yazdıgınız mesaj öyle bir algı yaratıyor ki sanki size teklif vermişimde siz bana satış yapmayacakmışsınız gibi. Bu siteyi satamayacaksın ve forumdan muhtemelen uzaklaştırılacaksın. Hakkında hayırlı olması dileklerimle.
Diğer kullanıcılarda konuya yazmış arkadaş kafasına göre pm'den teklif var diyor teklifi veren konuya yazar. Diğer hususta daha önce satışa çıkarıp satışını vermediğiniz bir siteyi tekrar satışa koyuyorsunuz bunu da report ediyorum. Şimdi hayırlı satışlar.