Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam benim sorum biraz saçma görünebilir ama biraz takıntılı bir müşteriye hizmet verdiğimden soru ondan geliyor diye düşünebilirsin.

Şu şekilde şimdi ben aylık bir bütçeye sahibim yalnız bu bütçeyi bitiremiyorum. Bütçeyi bitirmek için de saçma sapan kelimeler eklemek istemiyorum. Verdiğim kelimelerin tbm'leri de düşük olduğundan aylık 400 tl bütçenin taş çatlasın 150-200 lirasını bitirebiliyorum. Bütçeyi tamamlamak için ne önerirsiniz?
Kelimeleri geniş eşleme kullanabilirsin. Belki sektör ile ilgili senin bildiğin kelimeler dışında başka kelimelerle de arama geliyor olabilir. Bunları araştırmalısın. Onun dışında tüm kelimeleri 1. sıraya gelecek şekilde tbm arttırman yeterli.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:38:27 -->-> Daha önceki mesaj 22:36:31 --

onurtez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar merhana son zmaanlarda sponsorlu reklam cok gormeye basladım. Bir kaç sorum olacak
Örnek :
http://dl3.joxi.net/drive/0010/2801/...96d2eaf989.png
  1. Ürünler, fiyatlar ve resimler api ile mi çekiliyor? elle mi giriliyor ?
  2. Normal reklam verme ile bunun arasında fiyat farkı varmı ?
  3. arama sonuclarında gorunmesını saglayan sey fıyatlar sanırım ucuzan pahalıya dogru 5 kalem urun sergılenıyor
Bahsettiğiniz reklam biçimi Alışveriş Reklamları / Merchant dır. Bu tarz reklamları sadece eticaret siteleri kullanabilir. XML entegrasyonu ile yayınlanmaktadır.