Hocam özür dilese ne olacak bu bilerek yapılmış bir provokasyondur. Ellerine fırsat geçse bırakın Atatürk'ü Kutsal dinimize de hareketler edecekler sonra özür dileyecekler..

Yurt-dışında ülkemizi ne denli kötülediklerini her alanda diğer arkadaşlarında belirttiği gibi hem izliyor hem de oynamak zorunda kalıyoruz.

İster istemez bunlar itibarı zedelemekle birlikte ne denli bu cesareti gösterip bizi küçümsediklerini gösteriyorlar. Biz ne yapıyoruz HİÇ BİRŞEY.

İmza toplayarak veya bu tarz şeylerin düzeltilmesini beklemek bence karşılığı "özür dilemek" olmamalı. Bu skandalı yapan kişi veya kişiler Valve bünyesinde barındırılmamalı ve Türk oyunculara yönelik avantajlar sunulmalıydı bir "özür" anlamında..

Bana göre böyle olmalıydı oynayan arkadaşlara da en kısa sürede vazgeçmelerini belirtmeliyim. Efsane Counter-strike artık oyundan çıktı tamamen para kazanma amaçı edinmiş hale getirildi.

Bu arada oyundaki skinlerimi satıp nereden baksan 100 TL gibi bi para birikti hesabımda Fazlasıyla acısını cıkarttım (Skinleri kutu acarak almadım)

Dksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güran kardeşim, CS GO yeni yamasında gelişen Ulusal değerlere saygısızlıktan sonra tahmini olarak yüz binlerce CS GO Türk oyuncuları serverı terk etmesi üzerine yapılan hızlı araştırma sonucun da Türkiye’nin gündemini takip ettiklerini dile getirebiliriz. Bu tür bilgiler en kısa zaman içerisin de elimize CS GO editörleri tarafından ulaşıldığını da söyleyebiliriz. Elbette Türk milleti Ulu Önderi ve bir çok yemek anlayışı ile şaka manasında da olsa dalga geçtirmez! Türk milletinin yaptığı anketler sonucun da Dünya’da duyulan bu olay sonrasın da en büyük anketin Channel ‘ de olduğunu ve sadece 1 saat 53 dakika da 17 bin kişinin imza atma sebebi ile CS GO hemen yeni yama ile yapılan saygısızlıkları önledi ve Türk oyuncularından bu şekilde özür dilediğini dile getirebiliriz.