adamlar ısı haritası,tasarım takibi,A/B testi gibi etkenleri ölçüp biçiyor.Gelen reklamın Rio oranı yani dönüşü çok olsun diye.Siteye reklamdan giren siteyi kullandıktan sonra zaten googlede dogal bir şekilde bir yerlere geliyor.Seo dediğiniz sadece backlink ile oldu bitti olsaydı.Burada o kadar "link" kasan adam var her biri bir yerdeydi.Dünyada her şey algı yönetimidir.Cİnsel hap satıpda yeşil tasarım kullanan görmedim hepsi kızıl kırmızı renkler kullanıyor gibi.Değişik değişik örnekler

Bu olaylar ile ilgili bir sürü kitap pdf okudum yerli yabancı.Hazmederek büyümek lazım kısaca.Yahudilerin ticaretin bu yüzden severim.Az mal çok reklam ve ciro.Türkiyede adam sırf çay demleyecek sekreter için 1500 tl maaş ödüyor sigortada dahil 2000i geçiyor. halbuki çaycıya haftalık 100 tl ödüyordu.aylık 400 tl yapar bu.1600 tl ayda zarar ediyor bu işletme, kim farkında ? Tabiki ben (kendimi övmek için söylemiyorum)

Bu memlekette adam çalıştırılmaz 250 kişiyle ne yaptıklarını bana bir açıklasalar.Bende rahat ederim.Eleman maaşı * 5 dir bir işletmeye katkısı. esnaf amcalara sorun.Nasıl bir hesaplama hatası anlamıyorum.Bir tane hidrolikçi abimiz var ben dedim bu kadar eleman boşa çalışıyor.Deneme yaptı 50 tane çalışan 6 tane hidrolik parçası çıkarıyor günde 8-9 saatte bunlar 3 ortak bir gecede 5 tane çıkardılar.Yani şaştı kaldılar

nerden hesapladın diye.Sabah 10 da başlayan pohaça molası 11 de bitmesini söyledim basit bir şey.Herkes sallanıyor.Bu kadar elemanla hangi arge yapılıyor.Daha az elemanla iş yürütülür bence.Beyaz yakalılar oturmuş ofiste.Köylü mehmet ağanın doğal tavuk yumurtasını satıyor.Ali Sabancının bir lafı var "Beni ilk şirkette akbankta bir şubeye veznedar gibi bir yere verdiler,anladım ki iş sahada kazanılıyormuş" diye

iş sahada arkadaşlar.Her şeye pazarlama gözüyle bakmayın.Yoksa batarsınız.