trojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o zaman bunu da benden görmüş olursunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=ywVoNrEVu58


Ayrıca şuan Vestel 8K tv satıyor. Bunun izlenimi ile ilgili tüm konuların tartışılması ayrı konu. Madem siz youtube ile ilgili sorular demişsiniz ve orda da 8k youtube videosu varsa soru olarak gelmesi normaldir
Valla aydınlattığınız için teşekkür ederim Hani çözünürlük ile pek alakam olmadığı için hiç araştırma gereği duymadıydım Ama bu iyi oldu acaba vegasta 8K render ayarı var mıdır? Bunu da bi araştırayım

(Yav bırak şimdi 8K tv'yi biz daha plazmaya geçemedik kaldı ki 8k tivicik.. )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:32:00 -->-> Daha önceki mesaj 00:26:04 --

Menelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sektör üzerine kanal açsak, herhangi bir ajansa, kuruma ait olmayan, yabancı kişiler tarafından paylaşılan amatör videoları çekip,videolara kanal/site introsu,logo , Türkçe başlık vs. ekleyerek paylaşsak sıkıntı olur mu acaba?
Hocam şimdi bu dediğiniz olay klonlama olayı tarzında. Eğer videoları youtube dışında ve youtubeye yüklenmemiş bir video varsa siz yt kanalınıza yükleyin hiç bir sorun çıkmaz. Ama başka bir yt kanalından gidipte aynı videoları alıp kendi kanalınıza yüklerseniz emin olun 1-2 güne telif gelmezse 1 hafta sonra ihtar gelir.

Videoları editlediğiniz de hiç bir şekilde kaçışı yoktur. Her hâlürkarda telif yada ihtarı yiyeceksiniz. Öyle çerçeve ıvırlar zıvırlar artık bir işe yaramaz oldu. İlk yüklemede çerçeve yada ses kısma ile eşleşenden geçiyorsun fakat bir kaç gün sonra ihtar geliyor. O yüzden hocam sizin dediğiniz olaya kısa ve öz, eğer ytde yoksa o videolar siz yt kanalınıza yükleyin gitsin.

(Dediğiniz olayı bi kaç yapan tanıdığım var örnek vereyim; bi face grubu var işte orda mizah, komik ıvır zıvır video çekimleri var amatör ama güzel yine videolar neyse işte o videoları yt hesabına yükleyen bi eleman var ondan başkasıda video yüklemiyor. Grupta herkes sadece face grubunda paylaşıyor kimse ytde paylaşmıyor. Bu herifte yt işte tek başına oldugundan dolayı telif yada ihtar ile karşılaşmıyor. )