Arkadaşlar öncelikler herkeze iyi forumlar iyi çalışmalar ben program yazılımcılığı ve web yazılımcılığı okuyorum öncelikle size hikayemi anlatmak istiyorum r10 sitesinde bir arkadaş nasıl bir proje yaparsam iş yaparım diye konu açmıştı ve başka bir arkadaş ise xat.com sitesi gibi site açarsan para kazanırsın dedi bende konuyutesadüfen gördüm ve siteyi 1 hafta falan inceledim gerçekten çok kapsamlı bir site ve çok para kazandıran bir site çok bağlısı varmış sitenin dünya sıralamasındada baya iyi bende 1.5 aylık çalışma sonucunda sitenin birebir aynısını kodladım sizce bu suçmudur ilk onu sormak istiyorum ve sitedeki powersleri geliştirdim hatta yeni powersler yaptım powers dediğim sitedeki ücretli alınan güçler siteyi çok araştırdım bunun aynısını kodlamak benim yaptığıma göre baya zorlandım yeri geldi destek aldım bir kaç yerden xat.com sciptinin aynısının birebirini yapmak suç olduğunu biliyorum tabi yayınlanır veya kurulursa ben sizin görüşlerinizi almak istedim bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?