Kıymetli abilerimiz ve değerli arkadaşlar;
WinHTTrack programı ile herhangı bır sıtenın (çokca emek verilmiş bir sitenin) tasarımı 5 dakıka da çekip, uzantılarını html'den .php yapıp ınclude mysql vs... basıt kodlarla basıt bır admın panelıyle veya manuel olarak Notepad++ gibi bir programla kodlayarak düzenleyerek kullanabılıyoruz, Benim içim bunda rahat etmıyor, bu kadar ugrasn emegın hırsızı olmak yani kul hakkı, diğer yandan da yasal sorumluluklardan dolayı bu ıkı sebeple pıyasadakı hazır templatelerı tasarımları kullanmak ıstemıyorum, çokda bılgım olmadıgı ıcın, yasal yondende sorun olmayacak, onerebılecegınız tasarım kodlama programları hakkında öneri ve ilgi almak istiyorum, yardımcı oalcak arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım,

Ms FrontPage 2016 (Cracklanmış)
Adobe Fireworks CS6 bunun ve,
Adobe.Dreamweaver.CC.2015 bunun full halini kullanmamın sakıncası olurmu ?
başka onerebılecegınız programlar varmıdır, kıymetli bilgilerini paylasan herkese gönülden tesekkur ederım

(full ve crack programla aynı sorunu yasarmıyız, cracklı programları kullanmak ne akdar dogru ondanda emın degılım, örnegın ms nın cracksız halı cok sıkıntılı sureklı etkınlestırme hatası verıyor onun ıcın fıkırlerınıı beklıyorum ıns.)